Obstakels omzetten in nieuwe mogelijkheden

Thomas Roebroeck (Groningen, 1964)

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in leidinggevende functies binnen het bedrijfsleven verschoof mijn voorliefde steeds meer naar de menskant van het werk, in samenwerkingsverbanden en daarbuiten. Inmiddels werk ik 20 jaar als counselor, coach en trainer, waarbij ik waar mogelijk gespreksvoering combineer met een fysieke benadering in de begeleiding van mijn clienten. Je kunt mijn werkwijze kenschetsen als resultaatgericht vanuit een holistische benadering met de beide voeten stevig op de grond.


Naast mijn activiteiten als coach en counselor heb ik gewerkt als docent en supervisor bij de SOSA (Hogeschool Haarlem), met als specialisatie Bedrijfsmaatschappelijk werk en bij de Alba Academie te Veldhoven (Post HBO opleiding voor professionele coaches) als praktijkdocent.. Na een uitstap van 7 jaar in Italie voor werk en studie, sinds juni 2015 weer teruggekeerd op mijn geboortegrond.  Lees meer...

 

De praktijk

De werkruimte is gelegen aan de Nieuwe Stationsweg in Haren, waar ruimte is voor individuele begeleiding en kleine groepen. Werken met grotere groepen gebeurt op externe locaties of op locatie bij de opdrachtgever.