Obstakels omzetten in nieuwe mogelijkheden

Welkom bij Elysion!


Elysion (Gr.: Elysium) stamt uit de Griekse mythologie, en staat voor "een plek op aarde waar de eeuwige lente heerst", maar betekent ook "verblijf der gelukzaligen".

Voor mij heeft de naam Elysion te maken met je verbinden met je eigen doelen en in staat zijn jezelf in te zetten in contact met anderen.
Dit is een basisvoorwaarde om krachtig en gezond te kunnen functioneren in ons werk- en privéleven.


Ik werk vanuit verbinding met mijn humor, plezier, gedrevenheid en liefde.Elysion bied een veilig leerklimaat waarbinnen ieders persoonlijkheid volledig tot zijn recht kan komen. Wederzijds respect en vertrouwen zijn daarbij vanzelfsprekende uitgangspunten.
Immers alleen onder die omstandigheden zijn mensen in staat om te leren en zich nieuwe mogelijkheden eigen te maken.

Binnen Elysion maak ik gebruik van uiteenlopende werkvormen en technieken. Onder andere uit de Humanistische Psychologie, Gestalt, Lichaamswerk en Interculturele NLP.

 
Regelmatig werk ik samen met coaches, trainers, counselors en therapeuten die een aanvulling zijn bij de begeleiding van cliënten en groepen.U vind op de site compacte informatie over Coaching, Counseling en Lichaamswerk binnen Elysion. Voor meer informatie, uw vragen en opmerkingen kunt u rechtstreeks bellen, een mail sturen, of het contactformulier invullen.


U bent van harte welkom.